Efternavn ErcoleAt vide mere om Ercole efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Ercole efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Ercole.

Ercole efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Ercole, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Ercole helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Ercole

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Ercole i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Ercole, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Ercole, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Ercole efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Ercole efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Ercole er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Ercole i verden

 1. Italien (1859)
 2. Argentina (769)
 3. USA (636)
 4. Brasilien (260)
 5. Frankrig (67)
 6. Australien (40)
 7. Belgien (23)
 8. Chile (21)
 9. Canada (20)
 10. England (18)
 11. Venezuela (17)
 12. Tyskland (12)
 13. Uruguay (12)
 14. Schweiz (6)
 15. Mexico (4)
 16. Spanien (3)
 17. Rusland (3)
 18. Colombia (1)
 19. Den Dominikanske Republik (1)
 20. Ecuador (1)
 21. Gabon (1)
 22. Indonesien (1)
 23. New Zealand (1)
 24. Saudi-Arabien (1)
 25. Sverige (1)
 26. Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Ercole rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Ercole efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Ercole er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Ercole er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.