Efternavn ErcolaniAt vide mere om Ercolani efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Ercolani efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Ercolani.

Ercolani efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Ercolani, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Ercolani helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Ercolani

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Ercolani i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Ercolani, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Ercolani, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Ercolani efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Ercolani efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Ercolani er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Ercolani i verden

 1. Italien (5246)
 2. USA (428)
 3. Brasilien (224)
 4. San Marino (219)
 5. Frankrig (171)
 6. Argentina (149)
 7. Schweiz (61)
 8. Canada (42)
 9. England (21)
 10. Belgien (15)
 11. Tyskland (14)
 12. Venezuela (10)
 13. Spanien (8)
 14. Nederlandene (7)
 15. Den Tjekkiske Republik (5)
 16. Singapore (4)
 17. Østrig (1)
 18. Australien (1)
 19. Kina (1)
 20. Colombia (1)
 21. Irak (1)
 22. Jordan (1)
 23. Luxembourg (1)
 24. New Zealand (1)
 25. Portugal (1)
 26. Thailand (1)
 27. Sydafrika (1)
 28. Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Ercolani rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Ercolani efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Ercolani er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Ercolani er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.