Efternavn EpifanovAt vide mere om Epifanov efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Epifanov efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Epifanov.

Epifanov efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Epifanov, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Epifanov helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Epifanov

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Epifanov i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Epifanov, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Epifanov, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Epifanov efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Epifanov efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Epifanov er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Epifanov i verden

 1. Rusland (9048)
 2. Kasakhstan (213)
 3. Hviderusland (165)
 4. Transnistrien (98)
 5. Usbekistan (49)
 6. Den Dominikanske Republik (23)
 7. Moldova (18)
 8. Kirgisistan (14)
 9. Belgien (8)
 10. Rumænien (6)
 11. Tyskland (5)
 12. Armenien (4)
 13. Tadsjikistan (4)
 14. USA (4)
 15. Canada (3)
 16. Aserbajdsjan (2)
 17. Frankrig (2)
 18. Nederlandene (2)
 19. Bulgarien (1)
 20. Schweiz (1)
 21. Den Tjekkiske Republik (1)
 22. Estland (1)
 23. Finland (1)
 24. Turkmenistan (1)
 25. Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Epifanov rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Epifanov efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Epifanov er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Epifanov er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.