Efternavn EpifaniAt vide mere om Epifani efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Epifani efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Epifani.

Epifani efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Epifani, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Epifani helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Epifani

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Epifani i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Epifani, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Epifani, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Epifani efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Epifani efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Epifani er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Epifani i verden

 1. Italien (4915)
 2. Frankrig (201)
 3. Argentina (200)
 4. Tanzania (179)
 5. Brasilien (103)
 6. USA (77)
 7. Schweiz (56)
 8. Indonesien (38)
 9. Canada (17)
 10. Chile (17)
 11. Spanien (16)
 12. Belgien (13)
 13. Tyskland (12)
 14. England (6)
 15. Grækenland (6)
 16. Isle of Man (2)
 17. Filippinerne (2)
 18. Sverige (2)
 19. De Forenede Arabiske Emirater (1)
 20. Den Demokratiske Republik Congo (1)
 21. Kina (1)
 22. Costa Rica (1)
 23. Danmark (1)
 24. Mexico (1)
 25. Panama (1)
 26. Peru (1)
 27. Tyrkiet (1)
 28. Uruguay (1)
 29. Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Epifani rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Epifani efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Epifani er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Epifani er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.