Efternavn ColletesAt vide mere om Colletes efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colletes efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colletes.

Colletes efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colletes, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colletes helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colletes

Se kort over efternavn Colletes

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colletes i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colletes, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colletes, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colletes efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colletes efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colletes er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colletes i verden

 1. Brasilien Brasilien (159)
 2. USA USA (5)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colletes rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colletes efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colletes er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colletes er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colletes. Dette skyldes, at efternavnet Colletes ofte har gennemgået mutationer.

 1. Coletes
 2. Coletas
 3. Caltes
 4. Cledes
 5. Clites
 6. Colatis
 7. Collados
 8. Collatz
 9. Colledge
 10. Colts
 11. Coultas
 12. Cletus
 13. Colettas
 14. Caldes
 15. Calides
 16. Celades
 17. Cloots
 18. Clotas
 19. Cluts
 20. Clutts
 21. Coladas
 22. Cooledge
 23. Colydas
 24. Cledas
 25. Chaltas
 26. Childes
 27. Collidge
 28. Coultass
 29. Coultish
 30. Coultous
 31. Clotis
 32. Caldagues
 33. Caldas
 34. Caldecot
 35. Caldecote
 36. Caldis
 37. Childs
 38. Chladek
 39. Cletcher
 40. Clitso