Efternavn ColatisAt vide mere om Colatis efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colatis efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colatis.

Colatis efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colatis, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colatis helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colatis

Se kort over efternavn Colatis

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colatis i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colatis, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colatis, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colatis efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colatis efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colatis er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colatis i verden

 1. Brasilien Brasilien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colatis rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colatis efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colatis er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colatis er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colatis, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colatis.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colatis, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colatis, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Colatis eller nogle af de efternavne, der ligner Colatis, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colatis blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colatis med en fælles rod.

 1. Coladas
 2. Coletas
 3. Coletes
 4. Colts
 5. Cladis
 6. Clotis
 7. Caldis
 8. Caltes
 9. Celades
 10. Clites
 11. Clotas
 12. Cluts
 13. Clutts
 14. Colatosti
 15. Collados
 16. Collatz
 17. Coultas
 18. Cletus
 19. Colydas
 20. Cladys
 21. Colletes
 22. Colettas
 23. Coultish
 24. Caldas
 25. Caldes
 26. Calides
 27. Chladek
 28. Claudios
 29. Cledes
 30. Clitso
 31. Clodius
 32. Cloots
 33. Clotz
 34. Clowdis
 35. Clutz
 36. Cultice
 37. Claudius
 38. Cledas
 39. Celtich
 40. Chaltas