Efternavn ColleteAt vide mere om Collete efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collete efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collete.

Collete efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collete, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collete helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collete

Se kort over efternavn Collete

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collete i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collete, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collete, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collete efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collete efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collete er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collete i verden

 1. Brasilien Brasilien (177)
 2. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (55)
 3. USA USA (28)
 4. Cameroun Cameroun (25)
 5. Tyskland Tyskland (18)
 6. Belgien Belgien (16)
 7. Frankrig Frankrig (11)
 8. Canada Canada (9)
 9. Filippinerne Filippinerne (3)
 10. Kenya Kenya (2)
 11. Botswana Botswana (1)
 12. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (1)
 13. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)
 14. Spanien Spanien (1)
 15. England England (1)
 16. Indonesien Indonesien (1)
 17. Israel Israel (1)
 18. Indien Indien (1)
 19. Mexico Mexico (1)
 20. Nigeria Nigeria (1)
 21. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (1)
 22. Rumænien Rumænien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collete rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collete efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collete er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collete er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Collete. Dette skyldes, at efternavnet Collete ofte har gennemgået mutationer.

 1. Colete
 2. Collet
 3. Colleti
 4. Collett
 5. Collette
 6. Collote
 7. Callet
 8. Calleta
 9. Chollet
 10. Chollett
 11. Cloete
 12. Colet
 13. Coleta
 14. Coleti
 15. Coleto
 16. Colette
 17. Collati
 18. Colledo
 19. Colletta
 20. Colletti
 21. Colletto
 22. Collot
 23. Colloto
 24. Colte
 25. Coulet
 26. Cullet
 27. Callate
 28. Chollette
 29. Collato
 30. Caillet
 31. Calet
 32. Callata
 33. Callot
 34. Caluet
 35. Caulet
 36. Celeta
 37. Celletti
 38. Cellita
 39. Cellot
 40. Chalet