Efternavn CollelAt vide mere om Collel efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collel efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collel.

Collel efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collel, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collel helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collel

Se kort over efternavn Collel

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collel i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collel, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collel, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collel efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collel efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collel er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collel i verden

 1. Frankrig Frankrig (9)
 2. Brasilien Brasilien (3)
 3. Tyskland Tyskland (2)
 4. Argentina Argentina (1)
 5. Chile Chile (1)
 6. Spanien Spanien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collel rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collel efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collel er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collel er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Collel gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Collel, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Collel.

At afgøre om efternavnet Collel eller nogle af de efternavne, der ligner Collel, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Collel blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Collel med en fælles rod.

 1. Collell
 2. Collelo
 3. Colwel
 4. Colel
 5. Cullel
 6. Calel
 7. Callol
 8. Chilel
 9. Colell
 10. Colwell
 11. Cullell
 12. Colileo
 13. Callul
 14. Colaleo
 15. Colil
 16. Chalel
 17. Collelli
 18. Callwell
 19. Calull
 20. Calwell
 21. Chalal
 22. Challal
 23. Cholwell
 24. Cluley
 25. Coalwell
 26. Colelay
 27. Colella
 28. Colelli
 29. Colello
 30. Colila
 31. Colilla
 32. Colwall
 33. Colwill
 34. Culell
 35. Culwell
 36. Cholele
 37. Chalela
 38. Chaleil
 39. Caillol
 40. Chalil