Efternavn ColelloAt vide mere om Colello efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colello efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colello.

Colello efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colello, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colello helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colello

Se kort over efternavn Colello

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colello i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colello, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colello, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colello efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colello efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colello er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colello i verden

 1. USA USA (1362)
 2. Brasilien Brasilien (146)
 3. Argentina Argentina (110)
 4. Canada Canada (37)
 5. Italien Italien (37)
 6. Uruguay Uruguay (11)
 7. Australien Australien (3)
 8. New Zealand New Zealand (2)
 9. Sverige Sverige (2)
 10. Schweiz Schweiz (1)
 11. Ungarn Ungarn (1)
 12. Panama Panama (1)
 13. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colello rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colello efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colello er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colello er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colello. Dette skyldes, at efternavnet Colello ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Colello, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Colello.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colello, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colello, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Colello eller nogle af de efternavne, der ligner Colello, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colello blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colello med en fælles rod.

 1. Calello
 2. Colell
 3. Colella
 4. Colelli
 5. Calella
 6. Calelle
 7. Colelay
 8. Colilla
 9. Collell
 10. Collelo
 11. Colwell
 12. Culell
 13. Colileo
 14. Colaleo
 15. Colel
 16. Collelli
 17. Culella
 18. Colilli
 19. Clell
 20. Clelle
 21. Calel
 22. Calull
 23. Calwell
 24. Chilelli
 25. Cholwell
 26. Coalwell
 27. Colila
 28. Collel
 29. Colwall
 30. Colwel
 31. Colwill
 32. Cullell
 33. Culwell
 34. Clelia
 35. Cholele
 36. Caliolo
 37. Colil
 38. Cleal
 39. Cleall
 40. Clewlow