Efternavn ColladaAt vide mere om Collada efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Collada efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Collada.

Collada efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Collada, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Collada helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Collada

Se kort over efternavn Collada

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Collada i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Collada, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Collada, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Collada efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Collada efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Collada er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Collada i verden

 1. Spanien Spanien (575)
 2. Filippinerne Filippinerne (312)
 3. USA USA (177)
 4. Argentina Argentina (78)
 5. Mexico Mexico (51)
 6. Qatar Qatar (42)
 7. Cuba Cuba (16)
 8. Rusland Rusland (10)
 9. Brasilien Brasilien (3)
 10. Peru Peru (3)
 11. Venezuela Venezuela (3)
 12. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 13. Belgien Belgien (2)
 14. Australien Australien (1)
 15. England England (1)
 16. Italien Italien (1)
 17. Jamaica Jamaica (1)
 18. Singapore Singapore (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Collada rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Collada efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Collada er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Collada er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Collada gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Collada, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Collada, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Collada kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Collada, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Collado
 2. Callado
 3. Callata
 4. Celada
 5. Chillada
 6. Cilladi
 7. Colado
 8. Colida
 9. Collati
 10. Colledo
 11. Collaud
 12. Collato
 13. Calad
 14. Calado
 15. Calata
 16. Calda
 17. Calleta
 18. Celata
 19. Celda
 20. Cellita
 21. Cheillada
 22. Chillida
 23. Clady
 24. Cleda
 25. Colat
 26. Colato
 27. Colaud
 28. Cold
 29. Coldea
 30. Coleta
 31. Coletta
 32. Coliati
 33. Collet
 34. Colleti
 35. Collett
 36. Colletta
 37. Collot
 38. Collote
 39. Colloto
 40. Colta