Efternavn ColillasAt vide mere om Colillas efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colillas efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colillas.

Colillas efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colillas, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colillas helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colillas

Se kort over efternavn Colillas

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colillas i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colillas, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colillas, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colillas efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colillas efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colillas er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colillas i verden

 1. Spanien Spanien (169)
 2. Andorra Andorra (43)
 3. Argentina Argentina (22)
 4. Chile Chile (1)
 5. England England (1)
 6. Mexico Mexico (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colillas rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colillas efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colillas er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colillas er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colillas gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colillas, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colillas, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colillas kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colillas, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Colilles
 2. Culillas
 3. Clols
 4. Colaluca
 5. Calels
 6. Clolus
 7. Clayhills
 8. Celoaliaj
 9. Celoleskaj
 10. Chelelgo