Efternavn ColalucaAt vide mere om Colaluca efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colaluca efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colaluca.

Colaluca efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colaluca, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colaluca helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colaluca

Se kort over efternavn Colaluca

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colaluca i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colaluca, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colaluca, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colaluca efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colaluca efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colaluca er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colaluca i verden

 1. USA USA (425)
 2. Italien Italien (93)
 3. England England (46)
 4. Canada Canada (40)
 5. Skotland Skotland (27)
 6. Brasilien Brasilien (21)
 7. Nordirland Nordirland (18)
 8. Australien Australien (7)
 9. Frankrig Frankrig (2)
 10. Panama Panama (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colaluca rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colaluca efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colaluca er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colaluca er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colaluca gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colaluca. Dette skyldes, at efternavnet Colaluca ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Colaluca eller nogle af de efternavne, der ligner Colaluca, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Colaluca blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Colaluca med en fælles rod.

 1. Colillas
 2. Colilles
 3. Clolus
 4. Clols
 5. Culillas
 6. Calels
 7. Celoaliaj
 8. Celoleskaj
 9. Chelelgo
 10. Clayhills