Efternavn ColegateAt vide mere om Colegate efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colegate efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colegate.

Colegate efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colegate, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colegate helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colegate

Se kort over efternavn Colegate

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colegate i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colegate, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colegate, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colegate efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colegate efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colegate er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colegate i verden

 1. England England (546)
 2. USA USA (187)
 3. Australien Australien (112)
 4. Wales Wales (49)
 5. Canada Canada (23)
 6. Sydafrika Sydafrika (22)
 7. New Zealand New Zealand (17)
 8. Sverige Sverige (9)
 9. Skotland Skotland (4)
 10. Spanien Spanien (2)
 11. Tyskland Tyskland (1)
 12. Irland Irland (1)
 13. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colegate rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colegate efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colegate er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colegate er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colegate gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colegate, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colegate, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Colgate
 2. Clegat
 3. Celegato
 4. Calajate
 5. Celeste
 6. Colquite
 7. Colquete
 8. Calajat
 9. Calciati
 10. Calcote
 11. Caliste
 12. Calixte
 13. Calliste
 14. Celesta
 15. Celesten
 16. Celester
 17. Clagett
 18. Cleggett
 19. Clester
 20. Colchado
 21. Colescott
 22. Colkitt
 23. Collister
 24. Colquett
 25. Colquette
 26. Colquitt
 27. Celesti
 28. Calacat
 29. Chelagat
 30. Colzada
 31. Calzati
 32. Celestre
 33. Colcutt
 34. Colicot
 35. Colkett
 36. Collcott
 37. Collcutt
 38. Collecott
 39. Colquit
 40. Colchide