Efternavn ColchadoAt vide mere om Colchado efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colchado efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colchado.

Colchado efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colchado, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colchado helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colchado

Se kort over efternavn Colchado

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colchado i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colchado, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colchado, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colchado efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colchado efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colchado er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colchado i verden

 1. Mexico Mexico (4405)
 2. Peru Peru (2165)
 3. USA USA (793)
 4. Argentina Argentina (58)
 5. Spanien Spanien (29)
 6. Venezuela Venezuela (13)
 7. Chile Chile (9)
 8. Bolivia Bolivia (4)
 9. Paraguay Paraguay (4)
 10. Ecuador Ecuador (3)
 11. Italien Italien (2)
 12. Belgien Belgien (1)
 13. Canada Canada (1)
 14. Colombia Colombia (1)
 15. Tyskland Tyskland (1)
 16. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (1)
 17. Moldova Moldova (1)
 18. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 19. Tanzania Tanzania (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colchado rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colchado efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colchado er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colchado er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

 1. Colchide
 2. Calcada
 3. Calcedo
 4. Calzado
 5. Calcador
 6. Colzada
 7. Calçado
 8. Calsado
 9. Calciati
 10. Calsada
 11. Calzada
 12. Calzador
 13. Calzados
 14. Colegate
 15. Colgate
 16. Culcheth
 17. Calçada
 18. Celegato
 19. Colcutt
 20. Calcide
 21. Calajat
 22. Calajate
 23. Calcetti
 24. Calcot
 25. Calcote
 26. Calcott
 27. Calcutt
 28. Calisto
 29. Calistro
 30. Calixto
 31. Calixtro
 32. Callisto
 33. Calzadas
 34. Chilcoat
 35. Clausade
 36. Clegat
 37. Clostio
 38. Colastra
 39. Colkitt
 40. Colquett