Efternavn ColagiovanniAt vide mere om Colagiovanni efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colagiovanni efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colagiovanni.

Colagiovanni efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colagiovanni, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colagiovanni helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colagiovanni

Se kort over efternavn Colagiovanni

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colagiovanni i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colagiovanni, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colagiovanni, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colagiovanni efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colagiovanni efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colagiovanni er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colagiovanni i verden

 1. Italien Italien (535)
 2. USA USA (343)
 3. Argentina Argentina (62)
 4. Brasilien Brasilien (59)
 5. England England (44)
 6. Canada Canada (35)
 7. Belgien Belgien (21)
 8. Australien Australien (11)
 9. Venezuela Venezuela (5)
 10. Schweiz Schweiz (5)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colagiovanni rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colagiovanni efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colagiovanni er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colagiovanni er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Colagiovanni gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Colagiovanni. Dette skyldes, at efternavnet Colagiovanni ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Colagiovanni, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Colagiovanni, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Colagiovanni kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Colagiovanni, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Cholakova
 2. Celakovski
 3. Culacovschi
 4. Cholakov
 5. Colaiacovo
 6. Celaizabal
 7. Ciolacov
 8. Calispa
 9. Chilachava
 10. Chelghoufi
 11. Calcabrini
 12. Calzavara
 13. čolaković
 14. Culicov
 15. Calascibetta
 16. Calsapeu
 17. Chulkov
 18. Clasby
 19. Claspell
 20. Claspill
 21. Cleasby
 22. Clisby
 23. Clizbe
 24. Closby
 25. Celhaiguibel
 26. Celkupa
 27. Clasp
 28. Calcev
 29. Classpeter
 30. Clixby
 31. Chaljub
 32. Calkevicius