Efternavn ColaiacovoAt vide mere om Colaiacovo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Colaiacovo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Colaiacovo.

Colaiacovo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Colaiacovo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Colaiacovo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Colaiacovo

Se kort over efternavn Colaiacovo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Colaiacovo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Colaiacovo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Colaiacovo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Colaiacovo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Colaiacovo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Colaiacovo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Colaiacovo i verden

 1. Italien Italien (575)
 2. USA USA (234)
 3. Argentina Argentina (145)
 4. Canada Canada (110)
 5. Frankrig Frankrig (79)
 6. Brasilien Brasilien (55)
 7. Venezuela Venezuela (43)
 8. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (23)
 9. Australien Australien (11)
 10. England England (5)
 11. Chile Chile (3)
 12. Belgien Belgien (2)
 13. Schweiz Schweiz (2)
 14. Caymanøerne Caymanøerne (1)
 15. Serbien Serbien (1)
 16. Tyskland Tyskland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Colaiacovo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Colaiacovo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Colaiacovo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Colaiacovo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

 1. Culicov
 2. Ciolacov
 3. Cholakov
 4. Cholakova
 5. Celaizabal
 6. Calcev
 7. Calispa
 8. Calsapeu
 9. Chulkov
 10. Clasby
 11. Claspell
 12. Claspill
 13. Cleasby
 14. Clisby
 15. Clizbe
 16. Colagiovanni
 17. Chilachava
 18. Calzavara
 19. Clasp
 20. Celakovski
 21. Culacovschi
 22. Clixby
 23. Calascibetta
 24. Closby
 25. Celhaiguibel
 26. Calcabrini
 27. Celkupa
 28. Chaljub
 29. čolaković
 30. Classpeter
 31. Calkevicius
 32. Chelghoufi