Efternavn CoirasAt vide mere om Coiras efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coiras efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coiras.

Coiras efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coiras, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coiras helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coiras

Se kort over efternavn Coiras

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coiras i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coiras, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coiras, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coiras efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coiras efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coiras er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coiras i verden

 1. Spanien Spanien (41)
 2. USA USA (23)
 3. Frankrig Frankrig (9)
 4. Chile Chile (1)
 5. Skotland Skotland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coiras rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coiras efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coiras er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coiras er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Coiras. Dette skyldes, at efternavnet Coiras ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Coiras, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Coiras, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Coiras kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Coiras, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Chiras
 2. Ciras
 3. Coras
 4. Corras
 5. Caires
 6. Cairos
 7. Caras
 8. Carras
 9. Ceras
 10. Cerras
 11. Chirac
 12. Cirac
 13. Cires
 14. Ciris
 15. Cirks
 16. Coarasa
 17. Coers
 18. Cohrs
 19. Coors
 20. Corak
 21. Coreas
 22. Cores
 23. Coris
 24. Coroas
 25. Correas
 26. Corres
 27. Corrias
 28. Corris
 29. Corros
 30. Cors
 31. Couris
 32. Couros
 33. Cours
 34. Cras
 35. Curras
 36. Cirasa
 37. Cirak
 38. Chirag
 39. Cirss
 40. Cairus