Efternavn CoersAt vide mere om Coers efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coers efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coers.

Coers efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coers, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coers helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coers

Se kort over efternavn Coers

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coers i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coers, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coers, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coers efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coers efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coers er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coers i verden

 1. USA USA (430)
 2. Nederlandene Nederlandene (381)
 3. Tyskland Tyskland (379)
 4. Canada Canada (68)
 5. England England (4)
 6. Belgien Belgien (2)
 7. Costa Rica Costa Rica (1)
 8. Danmark Danmark (1)
 9. Spanien Spanien (1)
 10. Frankrig Frankrig (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coers rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coers efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coers er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coers er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

 1. Caers
 2. Cohrs
 3. Coors
 4. Cors
 5. Cours
 6. Cuers
 7. Chers
 8. Cers
 9. Ciers
 10. Cars
 11. Ceras
 12. Ceres
 13. Ceris
 14. Cerys
 15. Chears
 16. Cheers
 17. Cheres
 18. Coiras
 19. Coras
 20. Coreas
 21. Cores
 22. Coris
 23. Cork
 24. Corras
 25. Corres
 26. Corris
 27. Corros
 28. Corsa
 29. Corse
 30. Corsi
 31. Corso
 32. Corz
 33. Couris
 34. Couros
 35. Course
 36. Coursy
 37. Crees
 38. Creis
 39. Cres
 40. Cress