Efternavn CoimanAt vide mere om Coiman efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coiman efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coiman.

Coiman efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coiman, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coiman helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coiman

Se kort over efternavn Coiman

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coiman i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coiman, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coiman, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coiman efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coiman efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coiman er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coiman i verden

 1. Moldova Moldova (288)
 2. Venezuela Venezuela (197)
 3. Argentina Argentina (86)
 4. USA USA (13)
 5. Brasilien Brasilien (7)
 6. Spanien Spanien (2)
 7. Rumænien Rumænien (2)
 8. Rusland Rusland (1)
 9. Tanzania Tanzania (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coiman rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coiman efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coiman er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coiman er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Coiman gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

 1. Caiman
 2. Ciman
 3. Coeman
 4. Coman
 5. Cooman
 6. Cowman
 7. Coyman
 8. Conman
 9. Caimano
 10. Caimany
 11. Cayman
 12. Ceman
 13. Chaman
 14. Cheman
 15. Chimani
 16. Chuman
 17. Cimani
 18. Cimen
 19. Cimon
 20. Coeyman
 21. Comani
 22. Comen
 23. Comin
 24. Commen
 25. Common
 26. Commun
 27. Comyn
 28. Conan
 29. Connan
 30. Coonan
 31. Cyman
 32. Comon
 33. Coñan
 34. Conoan
 35. Chaiman
 36. Cainan
 37. Caman
 38. Camman
 39. Conean
 40. Cimam