Efternavn CoemanAt vide mere om Coeman efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coeman efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coeman.

Coeman efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coeman, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coeman helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coeman

Se kort over efternavn Coeman

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coeman i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coeman, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coeman, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coeman efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coeman efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coeman er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coeman i verden

 1. Belgien Belgien (325)
 2. USA USA (26)
 3. Frankrig Frankrig (4)
 4. Mexico Mexico (2)
 5. Spanien Spanien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coeman rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coeman efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coeman er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coeman er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Coeman gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Coeman, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Coeman, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Ceman
 2. Cheman
 3. Coeyman
 4. Coman
 5. Cooman
 6. Cowman
 7. Coyman
 8. Coiman
 9. Conman
 10. Caiman
 11. Cayman
 12. Cenan
 13. Chaman
 14. Chemin
 15. Chuman
 16. Ciman
 17. Coenen
 18. Comani
 19. Comen
 20. Comin
 21. Commen
 22. Common
 23. Commun
 24. Comyn
 25. Conan
 26. Connan
 27. Coonan
 28. Cuemin
 29. Cyman
 30. Comon
 31. Coñan
 32. Conoan
 33. ćeman
 34. Caman
 35. Camman
 36. Conean
 37. Cemin
 38. Comun
 39. Chemane
 40. Commin