Efternavn CoignetAt vide mere om Coignet efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coignet efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coignet.

Coignet efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coignet, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coignet helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coignet

Se kort over efternavn Coignet

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coignet i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coignet, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coignet, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coignet efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coignet efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coignet er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coignet i verden

 1. Frankrig Frankrig (1338)
 2. Belgien Belgien (76)
 3. USA USA (61)
 4. Canada Canada (7)
 5. England England (7)
 6. Australien Australien (2)
 7. Schweiz Schweiz (2)
 8. Mauritius Mauritius (2)
 9. Tyskland Tyskland (1)
 10. Ecuador Ecuador (1)
 11. Spanien Spanien (1)
 12. Skotland Skotland (1)
 13. Marokko Marokko (1)
 14. Nederlandene Nederlandene (1)
 15. Norge Norge (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coignet rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coignet efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coignet er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coignet er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Coignet gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Coignet, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Coignet.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Coignet kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Coignet, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Caignet
 2. Cognet
 3. Cognat
 4. Cognets
 5. Cugnet
 6. Cignetti
 7. Cognata
 8. Cognato
 9. Cognetta
 10. Cognetti
 11. Cogniat
 12. Cousinet
 13. Chaignat
 14. Coconete
 15. Cognette
 16. Couzinet
 17. Coeugniet
 18. Cosnete
 19. Coconut
 20. Chagnot
 21. Casant
 22. Cassinet
 23. Chesnut
 24. Ciganda
 25. Cosand
 26. Cosandey
 27. Cosmed
 28. Cosnita
 29. Cousinot
 30. Cusant
 31. Cojinto
 32. Cagnetta
 33. Cagnato
 34. Chesnot
 35. Coquant
 36. Cignatta
 37. Causnett
 38. Casanata
 39. Casante
 40. Cascant