Efternavn CogniatAt vide mere om Cogniat efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cogniat efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cogniat.

Cogniat efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cogniat, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cogniat helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cogniat

Se kort over efternavn Cogniat

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cogniat i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cogniat, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cogniat, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cogniat efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cogniat efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cogniat er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cogniat i verden

 1. Frankrig Frankrig (14)
 2. Filippinerne Filippinerne (7)
 3. Belgien Belgien (4)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cogniat rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cogniat efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cogniat er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cogniat er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Cogniat gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cogniat. Dette skyldes, at efternavnet Cogniat ofte har gennemgået mutationer.

At afgøre om efternavnet Cogniat eller nogle af de efternavne, der ligner Cogniat, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Cogniat blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Cogniat med en fælles rod.

 1. Cognat
 2. Cognata
 3. Cognato
 4. Cognet
 5. Cognets
 6. Cognetta
 7. Cognetti
 8. Coignet
 9. Cosnita
 10. Cugnet
 11. Cognette
 12. Coeugniet
 13. Cagnato
 14. Caignet
 15. Cesmat
 16. Ciganda
 17. Cignetti
 18. Cousinet
 19. Cousinot
 20. Chaignat
 21. Casnati
 22. Couzinet
 23. Cojinto
 24. Cagnetta
 25. Cocciante
 26. Cosnete
 27. Cagnotti
 28. Coquant
 29. Coconut
 30. Chagnot
 31. Cignatta
 32. Casamata
 33. Casanata
 34. Casant
 35. Cascant
 36. Cassant
 37. Cassinet
 38. Chasant
 39. Chesnut
 40. Chesnutt