Efternavn CoiffeAt vide mere om Coiffe efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coiffe efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coiffe.

Coiffe efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coiffe, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coiffe helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coiffe

Se kort over efternavn Coiffe

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coiffe i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coiffe, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coiffe, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coiffe efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coiffe efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coiffe er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coiffe i verden

 1. Frankrig Frankrig (303)
 2. Canada Canada (7)
 3. England England (1)
 4. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coiffe rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coiffe efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coiffe er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coiffe er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Coiffe gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Coiffe, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Coiffe.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Coiffe, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Coiffe, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Coiffe kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Coiffe, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Caffe
 2. Caiffa
 3. Chaffe
 4. Ciffo
 5. Cofee
 6. Coff
 7. Coffa
 8. Coffee
 9. Coffey
 10. Coffi
 11. Coffie
 12. Coffy
 13. Cuffe
 14. Cuiffo
 15. Chieffe
 16. Coefe
 17. Cafe
 18. Caffee
 19. Caffey
 20. Caffie
 21. Caffo
 22. Caiafa
 23. Caifa
 24. Chafe
 25. Chafee
 26. Chaff
 27. Chaffee
 28. Chaffey
 29. Chaffy
 30. Chauffe
 31. Cheff
 32. Chiape
 33. Chibwe
 34. Chief
 35. Chieff
 36. Chieffo
 37. Chifa
 38. Chifu
 39. Chipe
 40. Ciave