Efternavn CoffAt vide mere om Coff efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coff efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coff.

Coff efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coff, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coff helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coff

Se kort over efternavn Coff

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coff i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coff, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coff, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coff efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coff efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coff er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coff i verden

 1. USA USA (231)
 2. Australien Australien (50)
 3. England England (39)
 4. Danmark Danmark (34)
 5. Wales Wales (17)
 6. Brasilien Brasilien (16)
 7. Rusland Rusland (10)
 8. Frankrig Frankrig (5)
 9. Rumænien Rumænien (5)
 10. Argentina Argentina (1)
 11. Aserbajdsjan Aserbajdsjan (1)
 12. Tyskland Tyskland (1)
 13. Skotland Skotland (1)
 14. Indonesien Indonesien (1)
 15. Kenya Kenya (1)
 16. Pakistan Pakistan (1)
 17. Vietnam Vietnam (1)
 18. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coff rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coff efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coff er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coff er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

At afgøre om efternavnet Coff eller nogle af de efternavne, der ligner Coff, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Coff blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Coff med en fælles rod.

 1. Cof
 2. Coffa
 3. Coffi
 4. Coffy
 5. Cuff
 6. Caff
 7. Cafe
 8. Caffe
 9. Caffo
 10. Chaff
 11. Chef
 12. Cheff
 13. Ciffo
 14. Cifo
 15. Cioffi
 16. Cioffo
 17. Ciofi
 18. Ciofu
 19. Cob
 20. Coba
 21. Cobb
 22. Cobe
 23. Cobo
 24. Coby
 25. Cofee
 26. Coffee
 27. Coffey
 28. Coffie
 29. Coiffe
 30. Coop
 31. Cop
 32. Copa
 33. Cope
 34. Copo
 35. Copp
 36. Coup
 37. Cova
 38. Cove
 39. Covi
 40. Covo