Efternavn CohoAt vide mere om Coho efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coho efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coho.

Coho efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coho, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coho helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coho

Se kort over efternavn Coho

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coho i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coho, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coho, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coho efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coho efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coho er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coho i verden

 1. USA USA (229)
 2. Frankrig Frankrig (91)
 3. Benin Benin (10)
 4. Mexico Mexico (7)
 5. Filippinerne Filippinerne (5)
 6. Danmark Danmark (4)
 7. Canada Canada (2)
 8. Sverige Sverige (2)
 9. Albanien Albanien (1)
 10. Elfenbenskysten Elfenbenskysten (1)
 11. Kina Kina (1)
 12. Rusland Rusland (1)
 13. Singapore Singapore (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coho rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coho efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coho er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coho er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Coho gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

 1. Caho
 2. Cho
 3. Choho
 4. Cohi
 5. Cohoe
 6. Coo
 7. Cowo
 8. Coyo
 9. Cohe
 10. Cohu
 11. Coh
 12. Coha
 13. Caha
 14. Cahoe
 15. Cahow
 16. Cahoy
 17. Cahy
 18. Caio
 19. Cao
 20. Cayo
 21. Ceh
 22. Ceo
 23. Ch
 24. Cha
 25. Chao
 26. Che
 27. Chi
 28. Chio
 29. Choa
 30. Choe
 31. Choi
 32. Choo
 33. Chou
 34. Chow
 35. Choy
 36. Chu
 37. Chy
 38. Ciha
 39. Cio
 40. Co