Efternavn CoeyAt vide mere om Coey efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coey efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coey.

Coey efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coey, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coey helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coey

Se kort over efternavn Coey

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coey i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coey, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coey, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coey efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coey efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coey er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coey i verden

 1. USA USA (883)
 2. Nordirland Nordirland (300)
 3. Canada Canada (146)
 4. England England (111)
 5. Cambodja Cambodja (88)
 6. Australien Australien (66)
 7. New Zealand New Zealand (21)
 8. Irland Irland (15)
 9. Skotland Skotland (7)
 10. Indonesien Indonesien (6)
 11. Kina Kina (4)
 12. Sydafrika Sydafrika (4)
 13. Sverige Sverige (3)
 14. Wales Wales (2)
 15. Polen Polen (2)
 16. Danmark Danmark (1)
 17. Frankrig Frankrig (1)
 18. Italien Italien (1)
 19. Saint Vincent og Grenadinerne Saint Vincent og Grenadinerne (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coey rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coey efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coey er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coey er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Coey, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Coey, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Coey eller nogle af de efternavne, der ligner Coey, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Coey blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Coey med en fælles rod.

 1. Cey
 2. Chey
 3. Coe
 4. Cooey
 5. Cooy
 6. Couey
 7. Cowey
 8. Coy
 9. Choey
 10. Cahy
 11. Cay
 12. Ce
 13. Cea
 14. Cee
 15. Ceh
 16. Cei
 17. Ceo
 18. Chay
 19. Che
 20. Chea
 21. Chee
 22. Cheu
 23. Chew
 24. Choe
 25. Choy
 26. Chuey
 27. Chuy
 28. Chy
 29. Cie
 30. Cioe
 31. Co
 32. Coa
 33. Cohea
 34. Cohee
 35. Cohi
 36. Coho
 37. Coi
 38. Coia
 39. Coo
 40. Cou