Efternavn CogleyAt vide mere om Cogley efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cogley efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cogley.

Cogley efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cogley, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cogley helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cogley

Se kort over efternavn Cogley

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cogley i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cogley, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cogley, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cogley efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cogley efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cogley er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cogley i verden

 1. USA USA (1433)
 2. Panama Panama (301)
 3. England England (277)
 4. Irland Irland (136)
 5. Argentina Argentina (84)
 6. Australien Australien (45)
 7. Canada Canada (10)
 8. Wales Wales (9)
 9. Uruguay Uruguay (9)
 10. Skotland Skotland (5)
 11. Cuba Cuba (4)
 12. Belgien Belgien (1)
 13. Kasakhstan Kasakhstan (1)
 14. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 15. Paraguay Paraguay (1)
 16. Slovakiet Slovakiet (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cogley rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cogley efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cogley er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cogley er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

 1. Cagley
 2. Cogle
 3. Cokley
 4. Cosley
 5. Cugley
 6. Cagle
 7. Casley
 8. Coakley
 9. Cockley
 10. Cocle
 11. Cokeley
 12. Coogle
 13. Cougle
 14. Cocly
 15. Cookley
 16. Cogel
 17. Cagel
 18. Cagli
 19. Caglia
 20. Causley
 21. Cegla
 22. Ceglia
 23. Ceglio
 24. Chesley
 25. Chisley
 26. Chockley
 27. Chogllo
 28. Chogyel
 29. Cicle
 30. Cockle
 31. Cogollo
 32. Cogolo
 33. Cogul
 34. Cokely
 35. Cooksley
 36. Cosel
 37. Coslow
 38. Cossel
 39. Coackley
 40. Cuglia