Efternavn CogoloAt vide mere om Cogolo efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cogolo efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cogolo.

Cogolo efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cogolo, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cogolo helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cogolo

Se kort over efternavn Cogolo

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cogolo i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cogolo, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cogolo, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cogolo efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cogolo efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cogolo er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cogolo i verden

 1. Italien Italien (25)
 2. Argentina Argentina (17)
 3. Colombia Colombia (2)
 4. Brasilien Brasilien (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cogolo rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cogolo efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cogolo er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cogolo er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cogolo. Dette skyldes, at efternavnet Cogolo ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Cogolo, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Cogolo, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Cogolo kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Cogolo, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Cogolo eller nogle af de efternavne, der ligner Cogolo, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Cogolo blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Cogolo med en fælles rod.

 1. Cogollo
 2. Casolo
 3. Chogllo
 4. Cigola
 5. Cocola
 6. Cogle
 7. Cogul
 8. Cucolo
 9. Cosoli
 10. Cosola
 11. Cigoli
 12. Cagol
 13. Coculo
 14. Coccolo
 15. Cogel
 16. Cagal
 17. Cagali
 18. Cagel
 19. Cagle
 20. Cagli
 21. Cajol
 22. Casalo
 23. Casol
 24. Casola
 25. Casoli
 26. Cassolo
 27. Cegla
 28. Ceglio
 29. Choclo
 30. Chocol
 31. Cicalo
 32. Ciccolo
 33. Cigala
 34. Cislo
 35. Coccoli
 36. Cockle
 37. Cocle
 38. Cocullo
 39. Coghill
 40. Cogley