Efternavn CogheAt vide mere om Coghe efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coghe efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coghe.

Coghe efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coghe, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coghe helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coghe

Se kort over efternavn Coghe

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coghe i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coghe, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coghe, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coghe efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coghe efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coghe er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coghe i verden

 1. Belgien Belgien (345)
 2. Italien Italien (280)
 3. Frankrig Frankrig (98)
 4. USA USA (42)
 5. Argentina Argentina (14)
 6. England England (14)
 7. Brasilien Brasilien (7)
 8. Sverige Sverige (2)
 9. Ghana Ghana (1)
 10. Mexico Mexico (1)
 11. Singapore Singapore (1)
 12. Thailand Thailand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coghe rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coghe efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coghe er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coghe er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Coghe gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Coghe. Dette skyldes, at efternavnet Coghe ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Coghe, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Coghe, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Coghe eller nogle af de efternavne, der ligner Coghe, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Coghe blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Coghe med en fælles rod.

 1. Coche
 2. Coge
 3. Cogghe
 4. Cache
 5. Cage
 6. Cagie
 7. Coache
 8. Coch
 9. Cocha
 10. Cochey
 11. Cochi
 12. Cocho
 13. Cocke
 14. Coeche
 15. Coggs
 16. Cogo
 17. Coke
 18. Cooche
 19. Cooke
 20. Coose
 21. Coque
 22. Cose
 23. Cosh
 24. Cosse
 25. Couce
 26. Couche
 27. Cough
 28. Couke
 29. Couse
 30. Coxe
 31. Coxie
 32. Cuche
 33. Cushe
 34. Choche
 35. Cocce
 36. Coga
 37. Cugge
 38. Coggo
 39. Coze
 40. Cozee