Efternavn CoggsAt vide mere om Coggs efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coggs efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coggs.

Coggs efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coggs, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coggs helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coggs

Se kort over efternavn Coggs

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coggs i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coggs, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coggs, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coggs efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coggs efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coggs er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coggs i verden

 1. USA USA (100)
 2. Skotland Skotland (13)
 3. England England (9)
 4. Australien Australien (1)
 5. Japan Japan (1)
 6. Sydafrika Sydafrika (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coggs rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coggs efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coggs er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coggs er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Coggs. Dette skyldes, at efternavnet Coggs ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Coggs, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Coggs.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Coggs, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Coggs, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Coggs kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Coggs, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Coggo
 2. Cagg
 3. Cocks
 4. Coego
 5. Coes
 6. Coge
 7. Cogo
 8. Coig
 9. Cooks
 10. Cos
 11. Coss
 12. Cough
 13. Cous
 14. Coys
 15. Coga
 16. Coyes
 17. Cugge
 18. Coias
 19. Coas
 20. Cojg
 21. Cois
 22. Cows
 23. Cowes
 24. Coghe
 25. Cogghe
 26. Caes
 27. Cage
 28. Caggio
 29. Cagie
 30. Cagua
 31. Cahis
 32. Caiga
 33. Cais
 34. Cas
 35. Cass
 36. Caus
 37. Cayas
 38. Cayes
 39. Cays
 40. Ceas