Efternavn CofranAt vide mere om Cofran efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Cofran efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Cofran.

Cofran efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Cofran, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Cofran helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Cofran

Se kort over efternavn Cofran

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Cofran i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Cofran, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Cofran, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Cofran efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Cofran efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Cofran er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Cofran i verden

 1. USA USA (257)
 2. Brasilien Brasilien (4)
 3. Canada Canada (2)
 4. Chile Chile (1)
 5. Venezuela Venezuela (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Cofran rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Cofran efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Cofran er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Cofran er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Cofran. Dette skyldes, at efternavnet Cofran ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Cofran, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Cofran.

At afgøre om efternavnet Cofran eller nogle af de efternavne, der ligner Cofran, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Cofran blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Cofran med en fælles rod.

 1. Copran
 2. Coffran
 3. Cebran
 4. Cefrian
 5. Cibran
 6. Cifrian
 7. Civran
 8. Coffren
 9. Coffrin
 10. Coprean
 11. Couvran
 12. Coporan
 13. Chafran
 14. Cabrin
 15. Cabron
 16. Cafranga
 17. Caperan
 18. Capron
 19. Cebrian
 20. Ceprian
 21. Chabran
 22. Cibrian
 23. Ciprian
 24. Cobern
 25. Coborn
 26. Coburn
 27. Cuprian
 28. Cyprian
 29. Copuryan
 30. Caprani
 31. Cafrune
 32. Copreni
 33. Ceferin
 34. Cabiron
 35. Cabranes
 36. Cabrene
 37. Cabrens
 38. Caperon
 39. Cappron
 40. Caprina