Efternavn CoffrenAt vide mere om Coffren efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coffren efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coffren.

Coffren efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coffren, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coffren helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coffren

Se kort over efternavn Coffren

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coffren i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coffren, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coffren, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coffren efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coffren efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coffren er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coffren i verden

 1. USA USA (228)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coffren rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coffren efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coffren er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coffren er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Coffren. Dette skyldes, at efternavnet Coffren ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Coffren, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Coffren, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Coffren eller nogle af de efternavne, der ligner Coffren, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Coffren blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Coffren med en fælles rod.

 1. Coffrin
 2. Coffran
 3. Cofran
 4. Caffarena
 5. Cobern
 6. Coborn
 7. Coburn
 8. Copran
 9. Coprean
 10. Couvran
 11. Coporan
 12. Chafran
 13. Copreni
 14. Ceferin
 15. Cabiron
 16. Cabrene
 17. Cabrens
 18. Cabrin
 19. Cabron
 20. Caperan
 21. Caperon
 22. Cappron
 23. Capron
 24. Cebran
 25. Ceferino
 26. Cefrian
 27. Chabran
 28. Chevron
 29. Choperena
 30. Cibran
 31. Cifrian
 32. Civran
 33. Cobourn
 34. Coeburn
 35. Cowburn
 36. Cyprien
 37. Ceferina
 38. Cabaron
 39. Copuryan
 40. Chuprun