Efternavn Coelho mendesAt vide mere om Coelho mendes efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coelho mendes efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coelho mendes.

Coelho mendes efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coelho mendes, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coelho mendes helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coelho mendes

Se kort over efternavn Coelho mendes

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coelho mendes i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coelho mendes, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coelho mendes, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coelho mendes efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coelho mendes efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coelho mendes er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coelho mendes i verden

 1. Brasilien Brasilien (156)
 2. Kap Verde Kap Verde (5)
 3. Schweiz Schweiz (1)
 4. Frankrig Frankrig (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coelho mendes rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coelho mendes efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coelho mendes er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coelho mendes er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Coelho mendes, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Coelho mendes, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Colomines
 2. Celimendiz
 3. Colmenares
 4. Colmines
 5. Colominas
 6. Celimene
 7. Clementes
 8. Chelemen
 9. Cholmondley
 10. Clemence
 11. Clemens
 12. Clemensen
 13. Clemente
 14. Clements
 15. Clemmens
 16. Clemmensen
 17. Climens
 18. Climente
 19. Coelman
 20. Colemen
 21. Colmen
 22. Colmena
 23. Colmenar
 24. Colmenarez
 25. Colmenera
 26. Colmenero
 27. Colmeneros
 28. Colomina
 29. Colomino
 30. Calamendi
 31. Coloman
 32. Clamente
 33. Clementei
 34. Celimen
 35. Clemencet
 36. Clamens
 37. Clemendot
 38. Clementel
 39. Calaminus
 40. Calamonte