Efternavn CodutoAt vide mere om Coduto efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Coduto efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Coduto.

Coduto efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Coduto, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Coduto helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Coduto

Se kort over efternavn Coduto

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Coduto i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Coduto, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Coduto, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Coduto efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Coduto efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Coduto er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Coduto i verden

 1. USA USA (134)
 2. Italien Italien (27)
 3. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (23)
 4. Argentina Argentina (10)
 5. Schweiz Schweiz (1)
 6. England England (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Coduto rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Coduto efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Coduto er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Coduto er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Coduto gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Coduto, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Coduto.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Coduto kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Coduto, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Coduti
 2. Codato
 3. Codet
 4. Codita
 5. Cotut
 6. Cotuti
 7. Cadet
 8. Cadete
 9. Cadot
 10. Catoto
 11. Cotado
 12. Cotet
 13. Cotutiu
 14. Coutado
 15. Coudet
 16. Catuti
 17. Cateto
 18. Cadette
 19. Cadotte
 20. Catot
 21. Catota
 22. Caudet
 23. Caudete
 24. Cetoute
 25. Chatot
 26. Cidad
 27. Citati
 28. Ciutad
 29. Ciutat
 30. Cottet
 31. Coudette
 32. Chtiti
 33. Chadet
 34. Cidade
 35. Couttet
 36. Catete
 37. Cadiot
 38. Coutaud
 39. Cayaditto
 40. Chadad