Efternavn CoditaAt vide mere om Codita efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codita efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codita.

Codita efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codita, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codita helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codita

Se kort over efternavn Codita

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codita i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codita, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codita, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codita efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codita efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codita er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codita i verden

 1. Rumænien Rumænien (699)
 2. Moldova Moldova (292)
 3. Spanien Spanien (28)
 4. Indonesien Indonesien (6)
 5. USA USA (6)
 6. England England (5)
 7. Canada Canada (4)
 8. Tyskland Tyskland (3)
 9. Italien Italien (3)
 10. Sverige Sverige (2)
 11. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 12. Belgien Belgien (1)
 13. Grækenland Grækenland (1)
 14. Filippinerne Filippinerne (1)
 15. Rusland Rusland (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codita rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codita efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codita er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codita er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Codita gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Codita kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Codita, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Codet
 2. Coduti
 3. Coduto
 4. Codato
 5. Cadet
 6. Cadete
 7. Cadot
 8. Catota
 9. Chtitah
 10. Cotet
 11. Cotut
 12. Coudet
 13. Chtiti
 14. Cadiot
 15. Cotuti
 16. Cadette
 17. Cadotte
 18. Catot
 19. Catoto
 20. Caudet
 21. Caudete
 22. Chadid
 23. Chatit
 24. Chedid
 25. Cidad
 26. Citati
 27. Ciutad
 28. Ciutat
 29. Cotado
 30. Cottet
 31. Cotutiu
 32. Coudette
 33. Coutado
 34. Cuttitta
 35. Catuti
 36. Chetiti
 37. Chitate
 38. Chiteta
 39. Catitti
 40. Chadet