Efternavn CodonyAt vide mere om Codony efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codony efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codony.

Codony efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codony, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codony helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codony

Se kort over efternavn Codony

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codony i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codony, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codony, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codony efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codony efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codony er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codony i verden

 1. Spanien Spanien (337)
 2. Argentina Argentina (6)
 3. Chile Chile (1)
 4. Danmark Danmark (1)
 5. Frankrig Frankrig (1)
 6. England England (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codony rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codony efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codony er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codony er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Codony gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

 1. Codon
 2. Codone
 3. Codoni
 4. Cadon
 5. Cedon
 6. Cidon
 7. Codan
 8. Codena
 9. Codin
 10. Codina
 11. Codun
 12. Coton
 13. Cotone
 14. Chodon
 15. Cadone
 16. Cudny
 17. Citony
 18. Cadoni
 19. Coden
 20. Codani
 21. Codini
 22. Cadany
 23. Cadano
 24. Caden
 25. Cadena
 26. Catany
 27. Caton
 28. Catona
 29. Catone
 30. Catoni
 31. Cedan
 32. Cedano
 33. Ceden
 34. Cedena
 35. Cedeno
 36. Chedon
 37. Chodan
 38. Citon
 39. Coatney
 40. Cotan