Efternavn CodiniAt vide mere om Codini efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codini efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codini.

Codini efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codini, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codini helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codini

Se kort over efternavn Codini

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codini i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codini, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codini, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codini efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codini efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codini er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codini i verden

 1. Italien Italien (382)
 2. Argentina Argentina (126)
 3. USA USA (43)
 4. England England (11)
 5. Canada Canada (2)
 6. Australien Australien (1)
 7. Tyskland Tyskland (1)
 8. Frankrig Frankrig (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codini rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codini efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codini er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codini er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

At afgøre om efternavnet Codini eller nogle af de efternavne, der ligner Codini, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Codini blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Codini med en fælles rod.

 1. Codin
 2. Codina
 3. Codoni
 4. Cotini
 5. Codani
 6. Chiodini
 7. Codan
 8. Codena
 9. Codon
 10. Codone
 11. Codony
 12. Codun
 13. Cotin
 14. Cotina
 15. Cotino
 16. Cottini
 17. Cowdin
 18. Cudina
 19. Cadinu
 20. Coudin
 21. Cadoni
 22. Coden
 23. Cadin
 24. Catini
 25. Cutini
 26. Citini
 27. Cadano
 28. Caden
 29. Cadena
 30. Cadima
 31. Cadon
 32. Catani
 33. Catin
 34. Catina
 35. Catino
 36. Catoni
 37. Cedan
 38. Cedano
 39. Ceden
 40. Cedena