Efternavn CodinasAt vide mere om Codinas efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codinas efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codinas.

Codinas efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codinas, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codinas helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codinas

Se kort over efternavn Codinas

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codinas i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codinas, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codinas, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codinas efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codinas efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codinas er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codinas i verden

 1. Spanien Spanien (65)
 2. USA USA (11)
 3. Mexico Mexico (7)
 4. Frankrig Frankrig (2)
 5. Filippinerne Filippinerne (2)
 6. Andorra Andorra (1)
 7. Argentina Argentina (1)
 8. Norge Norge (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codinas rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codinas efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codinas er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codinas er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Codinas kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Codinas, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Codines
 2. Codins
 3. Cadenas
 4. Catinas
 5. Codinach
 6. Codinachs
 7. Cadanes
 8. Cadenaso
 9. Cadens
 10. Catanas
 11. Coddens
 12. Codding
 13. Cudinach
 14. Cadengo
 15. Cadmus
 16. Catenis
 17. Catinca
 18. Catnes
 19. Chitnis
 20. Choudens
 21. Codington
 22. Cottens
 23. Cotting
 24. Cudnik
 25. Cadenasso
 26. Cating
 27. Cudemos
 28. Coudenc
 29. Codnich
 30. Caddens
 31. Cadding
 32. Cuttings
 33. Chodnik
 34. Cadenazzi
 35. Catanach
 36. Catanco
 37. Catanese
 38. Chodnicki
 39. Cidoncha
 40. Coddington