Efternavn CodinachsAt vide mere om Codinachs efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codinachs efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codinachs.

Codinachs efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codinachs, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codinachs helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codinachs

Se kort over efternavn Codinachs

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codinachs i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codinachs, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codinachs, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codinachs efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codinachs efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codinachs er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codinachs i verden

 1. Spanien Spanien (204)
 2. Danmark Danmark (6)
 3. Den Dominikanske Republik Den Dominikanske Republik (4)
 4. Mexico Mexico (2)
 5. Paraguay Paraguay (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codinachs rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codinachs efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codinachs er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codinachs er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

 1. Codinach
 2. Codinas
 3. Cudinach
 4. Codines
 5. Codins
 6. Codnich
 7. Cadenas
 8. Catanach
 9. Catinas
 10. Cidoncha
 11. Codington
 12. Cadanes
 13. Cadenaso
 14. Cadenazzi
 15. Cadens
 16. Catanas
 17. Catenacci
 18. Catinca
 19. Cattanach
 20. Chodnicki
 21. Coddens
 22. Codding
 23. Coddington
 24. Coutances
 25. Coutanche
 26. Cadenasso
 27. Coudenc
 28. Cattenach
 29. Cadengo
 30. Cadmus
 31. Catanco
 32. Catenis
 33. Catnes
 34. Cattenacci
 35. Chitnis
 36. Choudens
 37. Cottens
 38. Cotting
 39. Cottingham
 40. Cottingim