Efternavn CodeveAt vide mere om Codeve efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codeve efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codeve.

Codeve efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codeve, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codeve helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codeve

Se kort over efternavn Codeve

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codeve i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codeve, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codeve, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codeve efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codeve efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codeve er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codeve i verden

 1. Frankrig Frankrig (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codeve rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codeve efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codeve er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codeve er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Codeve gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Codeve, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Codeve.

At afgøre om efternavnet Codeve eller nogle af de efternavne, der ligner Codeve, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Codeve blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Codeve med en fælles rod.

 1. Codova
 2. Codebó
 3. Cadavia
 4. Catife
 5. Cativo
 6. Cheodaev
 7. Chudov
 8. Cotovia
 9. Cotufa
 10. Coedoba
 11. Cadefau
 12. Chodup
 13. Caduff
 14. Cotufo
 15. Cudby
 16. Cudiff
 17. Chaadaev
 18. Chatbi
 19. Chudoba
 20. Cutipa
 21. Chitiva
 22. Catubi
 23. Choedup
 24. Chedup
 25. Choidup
 26. Chatib
 27. Chtibi
 28. Cotuffo
 29. Chtiba
 30. Cuitiva
 31. Cattivo
 32. Chytov
 33. Chudyba
 34. Cataife
 35. Cattafe
 36. Chetif
 37. Coathup
 38. Catib
 39. Catabay
 40. Catafau