Efternavn CodebóAt vide mere om Codebó efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Codebó efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Codebó.

Codebó efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Codebó, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Codebó helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Codebó

Se kort over efternavn Codebó

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Codebó i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Codebó, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Codebó, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Codebó efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Codebó efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Codebó er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Codebó i verden

 1. Argentina Argentina (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Codebó rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Codebó efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Codebó er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Codebó er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Codebó. Dette skyldes, at efternavnet Codebó ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Codebó, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Codebó.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Codebó, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Codebó, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Codeve
 2. Codova
 3. Coedoba
 4. Cadefau
 5. Cudby
 6. Cadavia
 7. Catabay
 8. Chatbi
 9. Chudoba
 10. Cotovia
 11. Cotufa
 12. Catubi
 13. Choedup
 14. Chodup
 15. Chedup
 16. Caduff
 17. Chtibi
 18. Cotuffo
 19. Cotufo
 20. Chtiba
 21. Chudyba
 22. Chetif
 23. Coathup
 24. Cudiff
 25. Catib
 26. Catafau
 27. Catife
 28. Cativo
 29. Chatoff
 30. Cheodaev
 31. Chtaibi
 32. Chudov
 33. Cutipa
 34. Chitiva
 35. Choidup
 36. Chatib
 37. Catapia
 38. Cataffo
 39. Catafio
 40. Cuitiva