Efternavn AbdeddaimAt vide mere om Abdeddaim efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abdeddaim efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abdeddaim.

Abdeddaim efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abdeddaim, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abdeddaim helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abdeddaim

Se kort over efternavn Abdeddaim

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abdeddaim i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abdeddaim, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abdeddaim, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abdeddaim efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abdeddaim efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abdeddaim er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abdeddaim i verden

 1. Algeriet Algeriet (1387)
 2. Marokko Marokko (1192)
 3. Frankrig Frankrig (15)
 4. Danmark Danmark (11)
 5. Tunesien Tunesien (9)
 6. Spanien Spanien (8)
 7. Canada Canada (6)
 8. Tyskland Tyskland (6)
 9. USA USA (3)
 10. Østrig Østrig (1)
 11. Australien Australien (1)
 12. Belgien Belgien (1)
 13. Schweiz Schweiz (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abdeddaim rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abdeddaim efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abdeddaim er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abdeddaim er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abdeddaim gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abdeddaim kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abdeddaim, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abdeddaim eller nogle af de efternavne, der ligner Abdeddaim, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abdeddaim blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abdeddaim med en fælles rod.

 1. Abeidatt
 2. Abatedaga
 3. Abidade
 4. Aveduti
 5. Avveduti
 6. Abidat
 7. Abdatt
 8. Abaadoud
 9. Abadito
 10. Aboudaoud
 11. Apted
 12. Aupetit
 13. Avidad
 14. Abu hadid
 15. Abitud
 16. Affaitati
 17. Affatato
 18. Avitud
 19. Affatati