Efternavn AbatedagaAt vide mere om Abatedaga efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abatedaga efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abatedaga.

Abatedaga efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abatedaga, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abatedaga helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abatedaga

Se kort over efternavn Abatedaga

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abatedaga i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abatedaga, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abatedaga, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abatedaga efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abatedaga efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abatedaga er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abatedaga i verden

 1. Argentina Argentina (435)
 2. Nederlandene Nederlandene (1)
 3. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abatedaga rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abatedaga efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abatedaga er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abatedaga er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abatedaga gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abatedaga. Dette skyldes, at efternavnet Abatedaga ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abatedaga, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abatedaga.

 1. Abaadoud
 2. Abadito
 3. Abdeddaim
 4. Abidade
 5. Apted
 6. Abidat
 7. Abdatt
 8. Abeidatt
 9. Abitud
 10. Aboudaoud
 11. Affatato
 12. Aveduti
 13. Avidad
 14. Avveduti
 15. Avitud
 16. Affatati
 17. Affaitati
 18. Aupetit
 19. Abu hadid