Efternavn AbalonAt vide mere om Abalon efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abalon efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abalon.

Abalon efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abalon, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abalon helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abalon

Se kort over efternavn Abalon

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abalon i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abalon, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abalon, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abalon efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abalon efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abalon er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abalon i verden

 1. Filippinerne Filippinerne (976)
 2. USA USA (19)
 3. Kenya Kenya (4)
 4. Papua Ny Guinea Papua Ny Guinea (3)
 5. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (2)
 6. Rusland Rusland (2)
 7. Argentina Argentina (1)
 8. Australien Australien (1)
 9. Brasilien Brasilien (1)
 10. Kina Kina (1)
 11. Frankrig Frankrig (1)
 12. Singapore Singapore (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abalon rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abalon efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abalon er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abalon er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Abalon. Dette skyldes, at efternavnet Abalon ofte har gennemgået mutationer.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abalon, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abalon, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abelon
 2. Abilon
 3. Avalon
 4. Abelan
 5. Abelin
 6. Abellon
 7. Abeln
 8. Abelyn
 9. Abillon
 10. Ablan
 11. Ablin
 12. Avallon
 13. Avalone
 14. Abalain
 15. Avalin
 16. Abelen
 17. Abalem
 18. Abeline
 19. Abeling
 20. Abelino
 21. Abellan
 22. Abelman
 23. Ablain
 24. Ablanc
 25. Abland
 26. Ablang
 27. Abling
 28. Ablondi
 29. Abolina
 30. Abolins
 31. Aplin
 32. Apollon
 33. Applen
 34. Applin
 35. Appolon
 36. Aubelin
 37. Aublin
 38. Avallone
 39. Avelin
 40. Avellon