Efternavn AbalainAt vide mere om Abalain efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abalain efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abalain.

Abalain efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abalain, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abalain helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abalain

Se kort over efternavn Abalain

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abalain i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abalain, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abalain, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abalain efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abalain efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abalain er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abalain i verden

 1. Frankrig Frankrig (565)
 2. Filippinerne Filippinerne (484)
 3. Indonesien Indonesien (46)
 4. Nederlandene Nederlandene (29)
 5. Canada Canada (10)
 6. De Forenede Arabiske Emirater De Forenede Arabiske Emirater (1)
 7. Indien Indien (1)
 8. Italien Italien (1)
 9. Portugal Portugal (1)
 10. Slovakiet Slovakiet (1)
 11. USA USA (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abalain rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abalain efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abalain er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abalain er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abalain gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abalain, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abalain.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abalain, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abalain, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abalain kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abalain, være opstået, som vi kan konstatere.

At afgøre om efternavnet Abalain eller nogle af de efternavne, der ligner Abalain, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Abalain blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Abalain med en fælles rod.

 1. Ablain
 2. Abalon
 3. Abelan
 4. Abelin
 5. Ablaing
 6. Ablan
 7. Ablin
 8. Avalin
 9. Abeline
 10. Abeling
 11. Abelino
 12. Abellan
 13. Abellon
 14. Abelman
 15. Abeln
 16. Abelon
 17. Abelyn
 18. Abillon
 19. Abilon
 20. Ablanc
 21. Abland
 22. Ablang
 23. Abling
 24. Abolina
 25. Abolins
 26. Aplin
 27. Applin
 28. Aubelin
 29. Aublin
 30. Avallon
 31. Avalon
 32. Avelin
 33. Avilan
 34. Abelina
 35. Avalyan
 36. Abelyan
 37. Abolnik
 38. Ablana
 39. Avalini
 40. Abu alan