Efternavn AbalaseiAt vide mere om Abalasei efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abalasei efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abalasei.

Abalasei efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abalasei, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abalasei helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abalasei

Se kort over efternavn Abalasei

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abalasei i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abalasei, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abalasei, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abalasei efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abalasei efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abalasei er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abalasei i verden

 1. Rumænien Rumænien (935)
 2. Spanien Spanien (8)
 3. Canada Canada (3)
 4. Italien Italien (3)
 5. Sverige Sverige (2)
 6. Tyskland Tyskland (1)
 7. England England (1)
 8. Israel Israel (1)
 9. Nigeria Nigeria (1)
 10. Portugal Portugal (1)
 11. Qatar Qatar (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abalasei rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abalasei efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abalasei er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abalasei er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abalasei, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abalasei, som har en anden oprindelse og betydning.

 1. Abalaki
 2. Abalos
 3. Abelas
 4. Abelsen
 5. Avalas
 6. Abilski
 7. Abeles
 8. Abellas
 9. Abelos
 10. Abels
 11. Abelson
 12. Abiles
 13. Abilez
 14. Abillas
 15. Abilles
 16. Ablaza
 17. Ables
 18. Abolacia
 19. Abolacio
 20. Avalis
 21. Avalos
 22. Avilas
 23. Abilis
 24. Avlessi
 25. Ablack
 26. Apelski
 27. Ablak
 28. Abells
 29. Ableson
 30. Abeels
 31. Ablog
 32. Aboulaich
 33. Aboulkacem
 34. Aflague
 35. Aflleje
 36. Apaolaza
 37. Appleget
 38. Apples
 39. Avaloz
 40. Aviles