Efternavn AbalakiAt vide mere om Abalaki efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Abalaki efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Abalaki.

Abalaki efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Abalaki, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Abalaki helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Abalaki

Se kort over efternavn Abalaki

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Abalaki i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Abalaki, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Abalaki, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Abalaki efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Abalaki efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Abalaki er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Abalaki i verden

 1. Georgien Georgien (171)
 2. Sydossetien Sydossetien (7)
 3. Rusland Rusland (7)
 4. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (4)
 5. Grækenland Grækenland (4)
 6. Abkhasien Abkhasien (1)
 7. Iran Iran (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Abalaki rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Abalaki efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Abalaki er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Abalaki er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Abalaki gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Abalaki, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Abalaki.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Abalaki, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Abalaki, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Abalaki kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Abalaki, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Abalasei
 2. Abilski
 3. Ablak
 4. Abalos
 5. Abelas
 6. Ablaza
 7. Abolacia
 8. Abolacio
 9. Avalas
 10. Ablack
 11. Abhelakh
 12. Aboulakil
 13. Apelski
 14. Abeles
 15. Abellas
 16. Abelos
 17. Abels
 18. Abelsen
 19. Abelson
 20. Abiles
 21. Abilez
 22. Abillas
 23. Abilles
 24. Ables
 25. Ablog
 26. Apaolaza
 27. Avalis
 28. Avalos
 29. Avaloz
 30. Avilas
 31. Apaulaza
 32. Abeliuk
 33. Abilis
 34. Aboulaiz
 35. Aplaca
 36. Aplok
 37. Abells
 38. Abeels
 39. Aboulaich
 40. Aboulghazi