Efternavn AazanAt vide mere om Aazan efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aazan efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aazan.

Aazan efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aazan, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aazan helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aazan

Se kort over efternavn Aazan

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aazan i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aazan, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aazan, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aazan efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aazan efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aazan er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aazan i verden

 1. Libanon Libanon (131)
 2. Pakistan Pakistan (6)
 3. Canada Canada (1)
 4. Indien Indien (1)
 5. Thailand Thailand (1)
 6. Yemen Yemen (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aazan rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aazan efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aazan er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aazan er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Med tiden har efternavnet Aazan gennemgået nogle ændringer i dets skrivemåde eller udtale.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aazan, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aazan, som har en anden oprindelse og betydning.

Fejl ved skrivning, frivillige ændringer fra bærerne, ændringer af sproglige årsager... Der er mange årsager til, at efternavnet Aazan kan have gennemgået ændringer eller ændringer, og fra disse ændringer kan efternavne, der ligner Aazan, være opstået, som vi kan konstatere.

 1. Azan
 2. Azzan
 3. Aasen
 4. Acan
 5. Acayan
 6. Achan
 7. Agan
 8. Ahagan
 9. Ahcan
 10. Ahsan
 11. Aizen
 12. Ajjan
 13. Asan
 14. Asian
 15. Ausan
 16. Auzon
 17. Azam
 18. Azcan
 19. Azon
 20. Azzam
 21. Azzano
 22. Assan
 23. Aizane
 24. Azani
 25. Aukan
 26. Akan
 27. Akkan
 28. Akcan
 29. Ahasan
 30. Aşan
 31. Azhan
 32. Azana
 33. Azjan
 34. Azin
 35. Akayan
 36. Aksan
 37. Asyan
 38. Akhan
 39. A-kan
 40. Aizon