Efternavn AasheimAt vide mere om Aasheim efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aasheim efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aasheim.

Aasheim efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aasheim, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aasheim helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aasheim

Se kort over efternavn Aasheim

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aasheim i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aasheim, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aasheim, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aasheim efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aasheim efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aasheim er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aasheim i verden

 1. Norge Norge (1624)
 2. USA USA (240)
 3. Sverige Sverige (14)
 4. Schweiz Schweiz (3)
 5. England England (3)
 6. Brasilien Brasilien (2)
 7. Danmark Danmark (2)
 8. Belgien Belgien (1)
 9. Canada Canada (1)
 10. Spanien Spanien (1)
 11. Letland Letland (1)
 12. Nederlandene Nederlandene (1)
 13. Filippinerne Filippinerne (1)
 14. Rusland Rusland (1)
 15. Thailand Thailand (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aasheim rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aasheim efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aasheim er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aasheim er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det er almindeligt at finde efternavne, der ligner Aasheim. Dette skyldes, at efternavnet Aasheim ofte har gennemgået mutationer.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aasheim, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aasheim.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aasheim, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aasheim, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Aasheim eller nogle af de efternavne, der ligner Aasheim, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aasheim blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aasheim med en fælles rod.

 1. Asheim
 2. åsheim
 3. Aasen
 4. Achim
 5. Ahkim
 6. Aschim
 7. Ashen
 8. Asim
 9. Aussem
 10. Achem
 11. Asem
 12. Ashena
 13. Akhim
 14. Assem
 15. Aachen
 16. Ashene
 17. Ashwin
 18. Askem
 19. Achen
 20. Achin
 21. Aghemo
 22. Ahsain
 23. Ahsam
 24. Ahsen
 25. Aichen
 26. Aisne
 27. Asam
 28. Asami
 29. Asani
 30. Ascain
 31. Ascham
 32. Asen
 33. Asiain
 34. Asien
 35. Asin
 36. Asini
 37. Askain
 38. Askam
 39. Asken
 40. Askham