Efternavn AayaAt vide mere om Aaya efternavnet er at vide mere om folk, som med stor sandsynlighed deler fælles oprindelse og forfædre. Dette er grunden til, at Aaya efternavnet ofte er mere udbredt i visse lande i verden end i andre. På denne side er det muligt at finde ud af, hvilke lande på planeten der er flest personer med efternavnet Aaya.

Aaya efternavnet i verden

.

Globaliseringen er et fænomen, der har medført, at efternavne spredes meget længere væk fra det land, hvor de stammer fra, så vi kan finde asiatiske efternavne i Europa eller amerikanske efternavne i Oceanien. Det samme gælder Aaya, der, som det fremgår, er et efternavn, der er stolt repræsenteret næsten overalt i verden. På samme måde er der lande, hvor antallet af personer med efternavnet Aaya helt sikkert er højere end i resten af landene.

Kortet over efternavnet Aaya

Se kort over efternavn Aaya

Muligheden for at finde ud af på et verdenskort, hvilke lande der har det højeste antal Aaya i verden, er en stor hjælp. Ved at placere os selv på verdenskortet over et bestemt land kan vi se det nøjagtige antal personer, der bærer efternavnet Aaya, så vi kan få præcise oplysninger om alle de Aaya, som du i øjeblikket kan finde i det pågældende land. Alt dette hjælper os også med at forstå, ikke kun hvor Aaya efternavnet kommer fra, men også hvordan de personer, hvis oprindelse er en del af familien med Aaya efternavnet, er flyttet og flyttet. Ligeledes kan vi se, i hvilke lande de har slået rod og udviklet sig. Hvis Aaya er vores efternavn, er det derfor attraktivt at vide, hvilke andre dele af verden det er muligt, at en af vores forfædre engang er udvandret til.

Lande med flest Aaya i verden

 1. Indien Indien (56)
 2. Nigeria Nigeria (31)
 3. Marokko Marokko (4)
 4. Mexico Mexico (4)
 5. Mauretanien Mauretanien (2)
 6. Uganda Uganda (2)
 7. Afghanistan Afghanistan (1)
 8. Den Demokratiske Republik Congo Den Demokratiske Republik Congo (1)
 9. Kenya Kenya (1)
 10. Niger Niger (1)
 11. Pakistan Pakistan (1)

Hvis du kigger godt efter, præsenterer vi på denne hjemmeside alt det, der er vigtigt for dig for at få de faktiske oplysninger om, hvilke lande der har det højeste antal Aaya rundt om i verden. Det er også muligt at se dem på en meget grafisk måde på vores kort, hvor de lande med det højeste antal personer med Aaya efternavnet kan ses malet i en stærkere tone. På denne måde og med et enkelt blik kan du nemt finde de lande, hvor Aaya er det mest hyppige efternavn, og i hvilke lande Aaya er et usædvanligt eller ikke-eksisterende efternavn.

Det faktum, at der ikke var en ensartet stavemåde for efternavnet Aaya, da de første efternavne blev dannet, gør det muligt for os at finde mange efternavne, der ligner Aaya.

Ikke alle efternavne, der ligner efternavnet Aaya, har noget med det at gøre. Nogle gange er det muligt at finde efternavne, der ligner Aaya, som har en anden oprindelse og betydning.

At afgøre om efternavnet Aaya eller nogle af de efternavne, der ligner Aaya, var først, er ikke altid let. Der er mange årsager, der har kunnet føre til, at efternavnet Aaya blev skrevet eller udtalt på en anden måde, hvilket har givet anledning til et nyt, anderledes efternavn Aaya med en fælles rod.

 1. Awaya
 2. Aya
 3. Aaaa
 4. Aaa
 5. Aa
 6. Aheya
 7. Ahia
 8. Aia
 9. Awa
 10. Ay
 11. Ayaia
 12. Ayau
 13. Aye
 14. Ayi
 15. Ayo
 16. Aowa
 17. Ayah
 18. Auwa
 19. Away
 20. Aaah
 21. Aiyu
 22. Ayai
 23. Ayayi
 24. Ahua
 25. Ayaa
 26. Ahayi
 27. Aua
 28. Aiy
 29. Aeia
 30. Ayu
 31. Ahaa
 32. Aaaaa
 33. Aah
 34. Ahyi
 35. A
 36. Ae
 37. Aeh
 38. Ah
 39. Ahe
 40. Ahee